Skinpen

Vitenskapelig dokumentert effekt!


Behandlingen med skinpen bygger på den videnskapelig dokumenterte effekten kalt Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”. Metoden går ut på at kollagen-oppbyggingsprosessen stimuleres ved å prikke mange tusen små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det, med å lage nytt kollagent vev i en prosess som tar ca. 4 uker.


Behandlinger med skinpen kan brukes til en rekke forskjellige formål:
Rejuvenation, hvor målet er å friske opp huden, og redusere små linjer og rynker.
Anti-rynke-behandling, hvor fokus er på rynker rundt munnen, øynene og i pannen.
Acne arr-behandling.
Strekkmerke-behandling.

Darphin

Over 50 år og ikke en rynke!
Den franske hudpleiespesialisten Pierre Darphin grunnla Darphin i Paris i 1958, og i dag finnes Darphin i 60 land og 3500 hudpleiesalonger verden over. Darphin er en profesjonell, botanisk og parisisk hudpleieserie, med røtter i hudpleiesalongens verden og med et unikt konsept for hudanalyse og brukerveiledning for å oppnå et best mulig hudpleie resultat.


Darphin tilbyr utsøkte, luksuriøse og skreddersydde behandlinger som tilfredsstiller enhver kundes behov. Velværeprogrammet inneholder
spesielle massasje- og behandlingsteknikker – designet for å optimalisere effekten av de ulike produktene og gi en fantastisk opplevelse av velvære. Sammensetningen av hvert produkt er unik og tilpasset profesjonell og personlig pleie. Det daglige hudpleieprogrammet består av 3 komplimenterende produkter og konsistenser; et serum, en aroma care og en krem – tilpasset hudens behov. Produktene gir deg en optimal og luksuriøs følelse med sine nydelige dufter, delikate teksturer og farger. Darphin er helt fri for parabener og har i tillegg en serie med økologiske produkter!

pHformula

pHformula er den første pharma-cosmeceutical produktserie, basert på hud resurfacing i stedet for peeling. pHformula resurfacingsystem er et resultat av en innovativ allianse mellom cosmeceutical og medisinske resepter.


Resurfacing har flere fordeler foran tradisjonelle peelinger. Peelinger forårsaker hovedsaklig eksfoliering av huden, hvor resurfacing aktivt fremmer en aksellerert cellefornyelse og cellereparasjon, samtidig som traume og overfladiske irritasjoner reduseres. Denne effekten oppnås gjennom mekanismer i et unikt leveringskompleks (PH-DVC™), som sikrer maksimal kontrollert levering av de aktive ingrediensene uten negative sideeffekter man normalt ser ved bruk av tradisjonelle peelinger.

St.Tropez

St.Tropez er en profesjonell selvbruningsserie fra England, som både tilbyr selvbruningsbehandling i salong og selvbruningsprodukter til hjemmebruk. St.Tropez fortsetter å revolusjonere den ultimate selvbruningsopplevelsen med lanseringen av verdens første selvbruningsprodukter med den nye teknologien Aromaguard™. Denne teknologien reduserer selvbruningslukten til et minimum. Helt siden våren 2009 inneholder alle St.Tropez selvbruningsprodukter og Everyday produkter den unike og innovative teknologien Aromaguard™. Huden vil etter påføring av produktene lukte godt, fordi Aromaguard™ reduserer den gjenkjennelige selvbruningslukten med hele 70 %. Den unike sammensetningen i St.Tropez´ produkter, pleier huden din samtidig som den gir deg farge. En base bestående av Aloe Vera og beskyttende E vitamin gjør produktet trykt, skånsomt og behagelig å bruke. Huden etterlates myk og med en frisk duft, noe som er unikt for selvbruningsprodukter på markedet i dag. For hudpleiesalonger og spesialister verden over har St.Tropez alltid vært førstevalget når det kommer til selvbruningsprodukter. St Tropez Self Tan Bronzing Mousse ble nylig kåret til best i test i Tv2 hjelper deg (mai 2015).

Intraceuticals

En Intraceuticals Rejuvenation infusjon er en unik opplevelse som gir umiddelbare resultater du både kan se og føle. Etter en 30 minutters behandling føles og ser huden din yngre ut. Ansiktet vil føles mykt og rent, næret og fuktet. Synligheten av fine linjer og rødhet er synlig redusert og huden føles fornyet, frisk og strålende.